NIEUWE TRENDSEIZOEN

Het nieuwe trendseizoen komt eraan! Dat is het perfecte moment om eens na te denken over een andere look. Bij Haarstudio Gerald weten we precies wat de haarmodetrends zijn voor de komende tijd en hebben we alle knip- en kleurtechnieken daarvoor helemaal in onze vingers. Mogen wij je inspireren?

 

GOLFBEWEGINGEN

Net als de geschiedenis kent ook de (haar)mode golfbewegingen. Momenteel zijn we op een punt beland dat er – net als eind jaren 70, begin jaren 80 – veel protest is in de samenleving. Het is dan ook niet zo vreemd dat in 2023 invloeden uit die tijd terugkomen in het (haar)modebeeld, zoals de harde kniplijnen op één lengte.

TRENDY BUTTERBLOND

Dit voorjaar zie je naast donkere haartinten ook lichtblonde tinten zien, zoals de butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Wordt het dan allemaal heel massief qua kleur, net als vroeger?

Nee, want het is 2023 en dat wordt het jaar van de babylights en twilights die de kleuringen een hippe touch geven. Babylights zijn uiterst fijne mini-highlights die op een heel natuurlijke manier een fantastisch effect geven. En twilights laten je haar subtiel sprankelen alsof er golddust over- heen is gestrooid. Supermooi!

RUIGER

Qua styling zien de kapsels er komend seizoen uit alsof je zelf lekker wild met je handen door je haar bent gegaan. Dat werkt alleen goed als je haar perfect geknipt is en daarvoor ben je bij ons natuurlijk helemaal aan het goede adres. Ook zijn goede stylingproducten een must, waarbij de (matte) wax dit seizoen favoriet is om bijvoorbeeld hippe plukjes in pony’s te maken. Wij adviseren je graag over het ideale stylingproduct voor jouw nieuwe look.

 

Dus breek dit seizoen uit je BUBBLE en maak komend voorjaar jouw statement. Maak meteen even een afspraak via (website en/of telefoonnummer), dan zien we je graag binnenkort in onze salon!

 

Het team van Haarstudio Gerald